Inschrijven Model Class Amsterdam

19 oktober 2019

Doe mee met de Model Class in Amsterdam, in de mooie fotostudio’s van Parq. Er zijn een beperkt aantal plaatsen maar mochten er veel inschrijvingen zijn dan organiseren we direct een nieuwe dag! Je ervaart de hele middag hoe het is om model te zijn en je kan gelijk je potentie laten zien. Aan het einde van de dag krijg je ook een lijst van agencies mee waar wij mee samenwerken. Uiteraard staat er natuurlijk ook nog een heerlijk gezond hapje en drankje voor je klaar.

1 Polaroids

We beginnen met het maken van polaroids. Polaroids zijn foto’s waar bookers van model agencies snel op kunnen zien of iemand potentie heeft om model te worden. Mochten je polaroids echt geweldig zijn dan sturen we ze zsm op. Je mag natuurlijk ook altijd zelf de polaroids opsturen.

2 Catwalk en casting les

Leer hoe je als een model moet lopen. We zorgen ervoor dat je de juiste lichaamshouding leert, hoe je lichaam het best uitkomt en nog veel belangrijker, hoe je een stuk meer zelfvertrouwen krijgt. Niets is namelijk mooier dan het hebben van zelfvertrouwen.

3 Photoshoot

Als model moet je jezelf aan een klant kunnen presenteren en dus is het van belang dat je over een portfolio bezit. Onze professionele fotograaf Kim Zeeman maakt verschillende foto's van je, die je natuurlijk ook opgestuurd krijgt. Vergeet niet dat je kan kijken naar de andere deelnemers, je leert natuurlijk ook door naar anderen te kijken.

Locatie

Locatie Parq Studios

Van Slingelandtstraat 22
1051 CH Amsterdam

Tijd

12.00 - 16.00

tijden kunnen nog wijzigen

Prijs

€120,-

Schrijf je in